Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wij doen ons uiterste best om uw bestelling dezelfde dag nog te verwerken, het is momenteel veel drukker dan normaal door de situatie omtrent COVID19. Hierdoor kan het iets langer duren dan normaal.
Houd u hier aub rekening mee. Bedankt voor uw begrip.
Wij doen ons best uw bestelling zo snel en goed mogelijk te verwerken.
Houd rekening mee met langere levertijd.
De gemiddelde levertijd bedraagt gemiddeld 7 werkdagen.

* Levertijd voor de medische mondkapjes is voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden.
De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?
De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?! In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link: hier
Ik mis een aantal producten bij mijn bestelling, hoe kan dat?
Let op: als je een bestelling met meerdere artikelen plaatst, kunnen de artikelen al naar gelang de beschikbaarheid op de verschillende datums worden verzonden.
Ik ben niet tevreden over mijn bestelling. Kan ik deze retourneren?
Ja, je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.
Ik wil mijn product retourneren, wat moet ik doen?
Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. here>> Klik hier om het retourformulier te downloaden
Waar vind ik mijn Track en Trace code?
Op deze pagina: Track & Trace kun je jouw e-mailadres en ordernummer in voeren om je pakketje te volgen.
De Track en Trace code geeft geen informatie aan, hoe kan dit?
Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.